https://xycleservice.nl/uploads/images//multicycle-stadsfietsen-1.png

Xycleservice Doesburg

De nummer 1 in service en kwaliteit

Xycleservice in Doesburg is een "Full Service" fietsenzaak met ruim 600m2 fietsplezier. Onze vestiging biedt alles op het gebied van fietsen, van kinderfiets tot de populaire elektrischefiets. In onze kledingshop vindt u alles wat u nodig heeft om zorgeloos te kunnen fietsen, uitgebreide kledinglijn van sportief tot regenkleding.

Xycleservice is in 2002 opgericht en heeft zich de eerste jaren, parttime, bezig gehouden met het onderhouden en verkopen van mountainbikes en racefietsen. Dit alles vond plaats in een kleine werkplaats, toen nog gevestigd in Drempt.

In 2007 werd er in Doesburg op het industrieterrein “Beinum-West”, gestart met een fulltime onderneming waar bijna alles te koop is op het gebied van fietsen en accessoires. Tevens is er een grote werkplaats, waar alle vormen en soorten van onderhoud plaatsvinden.

Tegenwoordig zijn wij ook een “leerbedrijf” waarin mensen worden opgeleid tot een volwaardig fietsspecialist met bijbehorende diploma’s.

Ons team bestaat uit een 4 tal werknemers en hopen u dan ook snel een keer te mogen begroeten in onze winkel of werkplaats.